Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Már nem Danyi Gábor a Győr vezetőedzője

Infostart
2021. május 7. 13:11
Három tréner készíti fel a csapatot, Görbicz Anita is köztük van

Már nem Danyi Gábor tölti be a Győri Audi ETO KC vezetőedzői posztját. A szakvezetőt a Ferencváros elleni 31-22-es vereség után mentették fel a munkavégzés alól.

„A Ferencváros elleni meccs után az a minimum, hogy elnézést kell kérnem a csapatunk teljesítménye miatt. Szurkolóink, akik folyamatosan biztattak és követtek minket a járvány legnehezebb időszakában is nem ezt érdemelték az év egyik legfontosabb mérkőzésén. Természetesen mint a klub vezetője nem csak a sikerek idején kell kivenni a részem, hanem a kudarcban is közösen kell osztozni és le kell vonni a megfelelő következtetéseket. Sajnálattal hoztuk meg azt a döntést miszerint a mai nappal felmentjük a munkavégzés alól Danyi Gábor vezetőedzőt, munkaszerződését megszüntetjük.

A csapat felkészítésével a Debrecen elleni mérkőzésre Görbicz Anitát, Kun Attilát és Holanek Zoltánt bízom meg.

Most kell igazán összefognunk, ezért kérem szurkolóinkat és támogatóinkat, hogy most mutassunk közös erőt, már a DVSC elleni hazai mérkőzésen és az év hátralévő találkozóin is. Mutassuk meg, hogy meg tudjuk védeni mind a Magyar Kupa, mind a Bajnokok Ligájában címeinket" - közölte Bartha Csaba, a klub elnöke.