Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ferencváros-Észtország 1-0

Infostart / MTI
2021. január 12. 19:13
Edzőmérkőzésen feszült egymásnak a magyar bajnok és a balti ország nemzeti csapata.

A Ferencváros 1-0-ra legyőzte az észt labdarúgó-válogatottat a két csapat keddi felkészülési mérkőzésén.

A magyar bajnokcsapat a marbellai edzőtábora alatt találkozott az észtekkel, Szerhij Rebrov együttese - amely a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt - pedig Aissa Laidouni 73. percben szerzett góljával diadalmaskodott.

Az OTP Bank Liga listavezetőjének ez volt a második mérkőzése a spanyolországi felkészülés során, korábban a negyedosztályú Alhaurínt győzte le 4-0-ra.

Buszos baleset

Az FTC csapatbusza a keddi felkészülési mérkőzésről távozóban egy baleset részese volt - írja a Csakfoci.hu a Fradi.hu alapján. A hátsó részével elsodort egy embert. Egy szűk, de két sávos utcában állt egy autó a parkoló kocsik mellett, elfoglalva a két sávból egyet. A vezető oldali ajtajánál állt egy férfi, aki intett a sofőrnek, hogy mehet a busz, elférnek. A busz lépésben elindult, majd amikor már majdnem teljesen elhaladt a gépkocsi és a férfi mellett, akkor az illető váratlanul oldalra fordult, a válla nekinyomódott a busz oldalának, és a spanyol férfi a földre esett. A mentő kiérkezéséig a Fradi csapatorvosa segített a férfinak. A csapatbusz sofőrét megszondáztatták, az eredmény negatív lett.