Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nézőszám-korlátozást vezet be az FTC, felfüggesztette a jegyárusítást is

Infostart
2020. november 6. 11:38
A járványügyi szigorítások miatt csak a már jeggyel rendelkezők és a szezonbérletesek lehetnek jelen a Mezőkövesd elleni bajnokin.

A magyar kormány járványügyi szigorításai érintik az FTC soron következő hazai bajnoki mérkőzését. Csak minden harmadik széken ülhet nézőm ezért az FTC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést a Groupama Arénába a bajnoki meccseire, már a vasárnapi, Mezőkövesd elleni összecsapásra is, akik november 3-ig érvényes jeggyel rendelkeztek az adott bajnokira, vagy ezen időpontig megváltották éves szezonbérletüket – írja a fradi.hu.

A korlátozások miatt összesen 5907 szabad hely áll rendelkezésre, de ennél több szezonbérletet értékesített a klub, ezért azt kéri szurkolóit, érkezzenek időben, mert amikor a belépések száma eléri a szabad helyek számát, a kapukat lezárják.

A járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt sem a szezonbérletet vásárolt, sem érvényes jeggyel rendelkező szurkolók nem tudnak a saját helyükre ülni, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik majd.

Az FTC felfüggesztette a jegy- és bérletértékesítést minden hazai bajnokijára.