Nyitókép: Czagány Balázs

Manhercz: nagyon kijött a lépés

Infostart / MTI
2020. október 25. 15:39
Nyolc gólt lőtt szombaton a Kaposvár elleni bajnokin Manhercz Krisztián, az OSC válogatott vízilabdázója, aki számára viszont sokkal fontosabb a csapat teljesítménye.

"Nagyon kijött a lépés, és éreztem, hogy a csapattársaim támaszkodnak rám, várják tőlem a gólokat" - nyilatkozta az Európa-bajnok játékos az M1-en. Hozzátette, hogy felnőtt pályafutása során még sosem volt ennyiszer eredményes egy meccsen.

"Nem szabad ezt kiemelni, csapatként működünk, lesz olyan mérkőzés, amikor mástól kell hasonló teljesítmény" - tette hozzá.

Az újbudaiak csak jókora csúszással kezdhették meg a szezont, hiszen a koronavírus-fertőzés a keret jelentős részét érintette, Tóth Kristóf például továbbra sem bevethető, Erdélyi Balázs még mindig nem százszázalékos, Burián Gergely pedig csak fokozatosan terhelhető.

Manhercz Krisztián megjegyezte, harmadik hete szerda-szombat ritmusban játsszák a mérkőzéseket, rendkívül erőltetett a tempó, de szükségünk is van erre, hiszen hamarosan jön a Bajnokok Ligája selejtezője, ahol rövid időn belül öt találkozót kell lejátszaniuk.