Nyitókép: FACUNDO ARRIZABALAGA

Megvan hol játszik majd Alexis Sánchez és David Silva az új idényben

Infostart
2020. augusztus 6. 19:20
Miközben az Internazionale még nem zárta le a 2019–2020-as idényét – sikerrel szereel az Európa-ligában – már a következőre igazolt játékost. Igaz, olyat, aki kölcsönfutballistzaként már a mostanit is a soraiban töltötte.

A chilei Alexis Sánchez három évre, 2023 júniusáig szóló megállapodást írt alá a fekete-kékekkel. Sánchez egy éve érkezett a a Manchester Unitedtől, kölcsönbe. A Serie A-ban korábban az Udinesét erősítő csatár első milánói idényében négy gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott, 22 bajnoki mérkőzésen

Miután Alexis Sánchez beleegyezett a Manchester Uniteddel kötött korábbi szerződése felbontásába, lemondott magas angliai fizetéséről, de ingyen igazolhatott Milánóba.

Közeli egy másik Manchesterből Olaszországba gravitáló játékos szerződtetése is. Az olasz lapok értesülése szerint David Silva, aki több mint tíz évet szolgált a Manchester Citynél, mindenben megállapodott a Lazio vezetőivel.

A Corriere dello Sport szerint David Silva testvére már meglátogatta a Formello sportközpontot, és az ott tapasztaltak alapján a középpályás elfogadta Lazio ajánlatát.

David Silva egyelőre a Manchester City tagja, készül a Real Madrid elleni pénteki Bajnokok Ligája-mérkőzésre, de már bejelentette a klubnál, hogy az idény végén távozik. Senki sem játszott nála több mérkőzést a Man City színeiben a Premier League-ben és senki sem nyert nála több trófeát a klub 140 éves történetében.