eur:
393.89
usd:
368.2
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
London, 2016. november 6.Harry Kane, a Tottenham Hotspur játékosa ünnepel, miután büntetőből gólt szerzett az Arsenal ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2016. november 6-i mérkőzésén a londoni Emirates Stadionban. (MTI/EPA/Andy Rain)
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Ezt senki sem gondolná Mourinhóról és Harry Kane-ről!

Harry Kane két gólt is szerzett a Tottenham színeiben az angol labdarúgó bajnokság, a Premier League szerdai játéknapján. A középcsatár ezzel a duplával elérte kétszázadik gólját klubpályafutása során.

Kane hajdanán két gólt szerzett a Leicester City, ötöt a Leyton Orient és kilencet a Millwall tagjaként. A Tottenham mezében 185-nél tart. A 201 gólból 174-et a tizenhatoson belülről, 121-et jobb lábbal lőtt. A Spurs 3-1-re verte idegenben a Newcastle Unitedet. A BBC szolgált egy meglepő és érdekes statisztikával: amióta José Mourinho átvette novemberben a Tottenhamet, a csapatánál kizárólag a Liverpool és a Manchester City nyert több Premier League-mérkőzést. Meg még eggyel: a két kezdő csapat húsz mezőnyjátékosából Harry Kane ért a legkevesebbszer a labdához, mégis ő nyerte meg a meccset duplájával.

A Wolverhampton szinte minden esélyét elveszítette a BL-szereplésre – ha csak nem nyeri meg az Európa-ligát – miután 1-1-es döntetlent játszva két pontot veszített a Burnley pályáján. A Manchester City a vártnál nehezebben, de nyert (2-1) a Bournemouth ellen.

Az Arsenal és a Liverpool mérkőzése később kezdődött.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×