Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kiderült, Rebrov marad-e az FTC edzője

Infostart
2020. június 23. 14:03
Az utcahosszal megnyert bajnokságot értékelte Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

"Nagyon jó érzés volt háromból háromszor legyőzni az Újpestet az idényben, ez a hab volt a tortán. A bajnoki cím megszerzése volt a célunk, ezt elértük, boldogok vagyunk" – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, ugyanakkor beszélt arról is, hogy nem örülnének az ősi rivális esetleges kiesésének, mert a Ferencváros számára jó az, ha az Újpest az első osztályban marad, hiszen az egymás elleniek mindig nagyon jó mérkőzések, és egy derbi minden egyes alkalommal magas nézőszámot vonz maga után – írja a csakfoci.hu.

A műsorban szóba került Szerhij Rebrov vezetőedző távozásának lehetősége, amit a klub már cáfolt, a lehetséges nyári erősítésekről a vezérigazgató azt mondta, személyekről még nem szeretne beszélni, de nagyon nagy mozgásra nem kell számítani a Ferencváros keretében.

"Aki látja most a csapatot, az észreveheti, összeállt a keret és jó játékosállománnyal rendelkezünk" – mondta Orosz Pál, és hozzátette, a vírushelyzet átrendezte a piacot, és biztos benne, a stabil anyagi háttér miatt szívesen jönnek az FTC-hez a játékosok.

"Rebrovot nem kellett maradásra bírni, ő maradni akart. Tehát, fel sem vetődött, hogy elmenne. A Ferencváros egy nagyon jó közeg mindenféle szempontból. Megvannak a céljai, olyannyira, hogy még együtt választottuk ki, hova menjünk edzőtáborba" – mondta az ukrán edzőről, akivel meg akarják ismételni a tavalyi sikereket.

A vezérigazgató szerint a Ferencváros a jelenlegi feltételrendszerrel, játékosállománnyal Európa Liga-csoportkörös klub, de ez nem jelenti azt, hogy minden szezonban be is fog kerülni valamelyik európai kupa csoportkörébe.