eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Felipe Massa, a Williams csapat brazil versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2016. július 22-én.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Felipe Massa végre beszélt arról, hogy van Michael Schumacher

Michael Schumacher állapotát síbalesete óta teljes titoktartás övezi, de a korábbi csapattársa, Felip Massa azon kevesek közé tartozik, akik információkkal rendelkeznek a hétszeres világbajnokról. A brazil pilóta imádkozik barátjáért.

Több mint hat éve semmit sem tudni arról, hogy milyen állapotban van Michael Schumacher. A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilóta 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, és azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, és a családja sem árul el semmit a hogylétéről. Csak feltételezések vannak arról, hogy tolószékhez kötötten él, és kommunikálni sem tud a környezetével.

Felipe Massa még a 2006-os szezonban volt csapattársa az akkor már világsztár német pilótának, és barátságot is kötöttek, így a még a Forma–E-ben versenyző brazil az egyike azon keveseknek, akik tudják pontosan, hogy van a svájci otthonában lábadozó Schumacher.

"Tudom, hogy milyen az állapota, van információm. Mindig is szoros kapcsolatban álltam vele"

– mondta a Fox Brasil Expediente Futebol című műsorában. A gphirek.hu szerint Massa szavaiból annyi azért sejthető, hogy Schumacher továbbra sincs jól, és a brazil pilóta imáira is szüksége van a felépüléshez.

„A legfontosabb ezzel az egésszel kapcsolatban az, hogy tudjuk, nincs könnyű helyzetben. Nehéz időszak ez a számára, de tiszteletben kell tartanunk őt és a családját. Nem szeretnének megosztani ezzel kapcsolatban semmilyen információt. Ki vagyok én ahhoz, hogy ezt tegyem? Minden nap imádkozom azért, hogy jobban legyen és újra láthassuk őt versenypályán, különösen most, hogy a fia versenyez. Azért imádkozom, hogy egy napon ez megtörténhessen" – mondta Massa, aki szerint Mick Schumacher hamarosan szerephez juthat a Forma–1-ben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×