Nyitókép: Kovács Tamás

Varga Dániel: sokkal több most a kérdés, mint a válasz

Infostart / InfoRádió - Szabó S. Gergő
2020. május 4. 17:09
Az OSC férfi vízilabda-csapatának szakmai és anyagi háttere megfelelő lesz ahhoz, hogy több éven keresztül magas szintű munkát lehessen végezni az újbudai klubnál - hangsúlyozta a játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel, aki a következő idénytől az OSC új vezetőedzője lesz. A tréner megerősítette, hogy az OSC Európa-bajnok játékosai a klubnál maradnak.

Nincs még vége a magyar vízilabda-bajnokságnak, csak felfüggesztve van, ennélfogva Varga Dániel jelen pillanatban még a Ferencváros ifjúsági csapatának edzője, de a következő szezontól már az OSC ob I-es csapatát irányítja.

"Igazából mindenki a május 11-ei MVLSZ-ülést várja, hogy kiderüljön, hogyan lesz vége a bajnokságnak. Utána alakulhat ki olyan helyzet, hogy már bővebben is szó lehet a következő szezonról" - fogalmazott a jelen helyzetet értékelve az InfoRádióban Varga Dániel.

A helyzetet "keszekuszának" nevezte, hiszen az OSC jelenlegi edzője még mindig Vad Lajos, aki viszont a Vasashoz távozik a padról, de Varga szerint ezzel kapcsolatban is sokkal könnyebb kérdéseket feltenni, mint azokat megválaszolni.

Amennyiben ősztől minden úgy lesz, ahogy most látszik, Varga Dániel szakmai tanácsadója Cseh Sándor lesz a klubnál.

Mint korábban kiderült és az Infostart is beszámolt róla, a csapat magyar válogatott, Európa-bajnok játékosai - Manhercz Krisztián, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs - nem mennek sehová Újbudáról. "Jó csapat lesz az OSC" - jelezte a tréner. Ismert, a klub ígéretes helyről várta a Bajnokok Ligája folytatását, ahol fél lábbal már a nyolcas döntő mezényében tudta magát.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Vízilabda - az OSC új edzője Varga Dániel
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást