Nyitókép: wizzair.com/Arpad Foldhazi

Törölte a Wizz Air a szurkolói járatait is

Infostart
2020. március 10. 08:42
A Wizz Air törli a bolgár hatóságok döntése nyomán zárt kapussá tett Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőre meghirdetett szurkolói járatait.

A légitársaság törli a március 26-án Budapestről, illetve Debrecenből Szófiába induló járatait, miután hivatalossá vált, hogy a magyar válogatott mérkőzésére a szurkolók nem léphetnek be, noha negyven perc alatt elkapkodták a magyar drukkerek a nekik szánt 2500 belépőt.

Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat automatikusan tájékoztatja a légitársaság, és választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ-számlára jóváírása között. Az érintett utasok, az e-mailben kapott linkre kattintva egy pár kattintással választhatnak a felajánlott lehetőségek közül.

A légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a wizzair.com honlapon, vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalták le jegyüket. Azoknak az utasoknak, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, kapcsolatba kell lépniük azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták.