Nyitókép: MTI/EPA/Adam S. Davis

Szimbolikus napon lesz Kobe Bryant gyászszertartása

Infostart
2020. február 7. 11:09
Az NBA egyik legtehetségesebb játékosa és kamasz lánya, Gianna január végén vesztette életét, amikor lezuhant az őket szállító helikopter. Rajtuk kívül még hét halálos áldozata van a tragédiának.

Valószínáleg február 24-én, a Los Angeles-i Staples Centerben tartják a tragikus helikopter-balesetben meghalt Kobe Bryant kosárlabdázó gyászszertartását – értesült a CNN.

Az amerikai hírcsatorna megjegyezte, hogy szimbolikus az időpont, hiszen amíg aktív játékos volt, Bryant a 24-es mezszámot is viselte, lánya pedig, aki szintén elhunyt a balesetben, a 2-es szám alatt kosarazott – így lett a szertartás időpontja 02. 24.

A Staples Center ugyancsak meghatározó helyszín volt a sportoló életében, hiszen ez a Los Angeles Lakers/Los Angeles Clippers kosárlabda- és a Los Angeles Kings jégkorongcsapatok otthona.

Az NBA egyik legtehetségesebb játékosa január végén vesztette életét, amikor helikoptere a rendkívül rossz időben egy sziklafalnak csapódott, majd lezuhant. A balesetnek, Bryanten és lányán kívül, hét másik áldozata van.

Az Infostart is részletesen foglalkozott a tragédiával, ezeket a cikkeket ITT találja.