eur:
393.92
usd:
368.12
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook

Itt az újabb szexvideóbotrány

A spanyol Malaga vezetőedzője a csapat mezében készített intim felvételeket, aztán valahogy felkerült a videó az internetre. Victor Sanchezt felfüggesztették állásából.

Kedden bukkantak fel a közösségi médiában olyan felvételek, amelyeken a másodosztály 26. helyén álló, egykor szebb napokat látott csapat szakvezetője, a 43 éves Victor Sanchez szerepel – a hírek szerint intim helyzetben. Például a csapat mezét viselve a nemi szervét mutatja a kamerának.

Nem sokkal később a klub hivatalos közlemény jelezte, az ügy kivizsgálásáig felfüggeszti állásából a trénert, akinek egyébként sem jósoltak már hosszú karriert Andalúziában, mert a várakozásoknál jóval gyengébben szerepel a csapata.

Sanchez ezek után szintén a Twitteren posztolt egy üzenetet, amely szerint bűncselekmény áldozata lett, illetéktelenek jogtalanul szerezték meg a személyes felvételeit, ezért a rendőrséghez fordult. Arra is figyelmeztetett az edző, hogy azok is bűncselekményt követek el a spanyol büntető törvénykönyv szabályai szerint, akik a hozzájárulása nélkül megosztják, továbbítják az illegális videókat.

A Malaga tulajdonosa, Abdullah Al Thani erre megfosztotta a Twitteren egy korábbi sejtelmes, versbe szedett posztját, amelyben azt írja, szeretné tudni, hogy ki az az ember, aki folyton hazudik, és nem akarja beismerni a hibáját. "Légy erős, és mondd ki, hibáztam" – írja a végén az elnök.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×