eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Mihók Attilát, a DUE-Maarks Graphics vezetőedzőjét vízbe lökik a csapat játékosai, miután 13-12-re legyőzték UVSE-Hunguest Hotels csapatát a vízilabda női Magyar Kupa döntőjében a Komjádi uszodában 2019. december 8-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Meglepetés a Magyar Kupában

A Dunaújváros nyerte a női vízilabdázók Magyar Kupáját, miután a vasárnapi döntőben ötméteresek után 13-12-re legyőzte az elmúlt öt évben győztes UVSE csapatát.

A dunaújvárosiak már az első negyedben kétgólos előnyt alakítottak ki, amit egészen a mérkőzés utolsó percéig meg is őriztek. Ekkor Faragó Kamilla egyenlített, a trófea sorsa pedig büntetődobásokkal dőlt el.

A dunaújvárosiak az egész döntőben keményen védekeztek, rengeteget szabálytalankodtak - a kiállítási arány 25-13 volt -, összesen hat játékosuk pontozódott ki, ám a fiatalok biztos kézzel értékesítették az ötmétereseket, hozzásegítve csapatukat 2013 óta első, összesen hetedik MK-sikeréhez.

A találkozó hőse a négygólos Garda Krisztina volt, de a Fejér megyeiek sikerében kulcskérdés volt, hogy Keszthelyi Ritát mindössze három lőtt gólon "tartották".

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×