eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Magabiztosan hozta a meccset a Győr

A címvédő Győri Audi ETO KC kilenc góllal, 36-27-re nyert a svéd bajnok IK Sävehof vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

A győriek mérlege a hatodik egymás elleni meccs után is százszázalékos a Sävehof együttesével szemben. Az ETO már az előző fordulóban biztosította, hogy csoportelsőként jut tovább a középdöntőbe.

Női BL, csoportkör, 5. forduló, D csoport:
IK Sävehof (svéd)-Győri Audi ETO KC 27-36 (12-19)

A találkozón már az első félidő is a győriek fölényét hozta: ugyan 1-0-ra még a svéd csapat vezetett, Danyi Gábor tanítványai ezt követően fokozatosan növelték előnyüket, amely a szünetben hét gól volt.

A második játékrészre sem változott sokat az összecsapás képe, a magyar csapat eredményesen támadott és jobban is védekezett riválisánál, így győzelme egyetlen percig sem forgott veszélyben.

A mérkőzés legeredményesebb játékosa a hazaiak irányítója, Amelia Lundbäck volt nyolc góllal, az ETO-ból a norvég Stine Bredal Oftedal hét gólt szerzett.

A Győr jövő vasárnap hazai pályán a cseh bajnok DHK Baník Most csapata ellen zárja a BL csoportkörét.

Fradi-vereség

A Ferencváros 34-29-re kikapott a norvég Vipers Kristiansand csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, szombaton Érden. Az FTC október elején 31-22-es vereséget szenvedett a norvég bajnokcsapat otthonában.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×