eur:
393.24
usd:
366.96
bux:
66508.74
2024. április 25. csütörtök Márk
Kassai Viktor játékvezető a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Debreceni VSC – Vasas FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. április 28-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kaká, Drogba és Kassai Viktor osztálytársak lesznek

További illusztris nevek is vannak még az UEFA osztálynaplójában.

Kassai Viktor, Kaká és Didier Drogba is részt vesz az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) következő topmenedzserképző kurzusán.

Az aranylabdás brazil Kaká mellett a hozzá hasonlóan szintén Bajnokok Ligája-győztes honfitárs, Julio Cesar, a francia Florent Malouda és az elefántcsontparti Drogba is bekerült abba az osztályba, amelynek tagja még az orosz Andrej Arsavin, valamint a 2011-es BL-döntő magyar játékvezetője is.

A 20 hónapos kurzus során hat európai városban, valamint zárásként New Yorkban kapnak gazdasági, vezetéselméleti és marketing képzést a hallgatók.

Az UEFA elsősorban egykori topjátékosoknak biztosít lehetőséget arra, hogy a karrierjük során megszerzett tapasztalatokra építve képezzék magukat, és a sportág legmagasabb szintjén - nemzetközi vagy nemzeti szövetségeknél, illetve a legnevesebb kluboknál - vállaljanak vezetői feladatokat.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Jó dolog a digitalizáció, de a bitcoinbányászat éves CO2-kibocsátása pont annyi, mint Izraelé

Jó dolog a digitalizáció, de a bitcoinbányászat éves CO2-kibocsátása pont annyi, mint Izraelé

A digitalizáció jó dolog, de vannak árnyoldalai is. A bitcoinbányászat éves CO2-kibocsátása például megegyezik Izrael éves kibocsátásával. A 15 GB ingyenes e-mail tárhely egy éves fenntartása annyi kibocsátással jár, mint egy Budapest-Siófok autóút – mondta el a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján Dömötör Tibor, a Mikrum CIO-ja. A szakember előadásában a fenntartható vállalati szoftverek fontosságára hívta fel a figyelmet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×