eur:
394.75
usd:
370.7
bux:
65114.77
2024. április 19. péntek Emma
A ferencvárosi játékosok a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott FTC-Telekom Waterpolo és a német Waspo Hannover mérkőzés előtt a fővárosi Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2019. október 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Győzelemmel kezdtek a Ferencváros pólósai a BL-ben

Az A-Híd OSC-Újbuda is nyertes meccsel kezdett a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.

Győztes mérkőzéssel kezdte szereplését a címvédő Ferencváros a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: Varga Zsolt együttese szerdán 15-12-re diadalmaskodott a német Waspo Hannover felett a csoportkör nyitófordulójában. Az egyetlen negyedig szoros összecsapáson a házigazdák legeredményesebb játékosa a nyáron igazolt Zalánki Gergő volt három találattal.

A zöld-fehérek jövő héten újra hazai medencében játszanak, amikor is a francia CN Marseille csapatát fogadják.

Hazai sikerrel kezdte szereplését az A-Híd OSC-Újbuda is: a fővárosi együttes szerdán 13-10-re diadalmaskodott a horvát Mladost Zagreb felett a csoportkör nyitófordulójában. Az összecsapáson a házigazdák legeredményesebb játékosa a nyáron igazolt szerb olimpiai bajnok, Andrija Prlainovic volt négy találattal.

Az újbudaiak jövő héten újra hazai medencében játszanak, amikor is a német Waspo Hannover csapatát fogadják.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló, B csoport

FTC-Telekom Waterpolo - Waspo Hannover (német) 15-12 (3-3, 6-3, 4-3, 2-3)

a magyar csapat gólszerzői: Zalánki 3, Younger, Jaksic, Varga Dé., Bicari 2-2, Mezei, Sedlmayer, Jansik Sz., Fontulisz 1-1

A-Híd OSC-Újbuda - Mladost Zagreb (horvát) 13-10 (3-1, 3-2, 4-5, 3-2)

a magyar csapat gólszerzői: Prlainovic 4, Ubovic 3, Dr. Brguljan, Erdélyi 2-2, Randjelovic, Ukropina 1-1

A Bajnokok Ligájában két nyolcas csoportban zajlanak a küzdelmek. Mivel a Szolnoki Dózsát is felvonultató B csoportban szereplő Pro Recco házigazdaként biztos résztvevője a Final Eightnek, ezért onnan az olasz sztárcsapaton kívül hárman jutnak tovább, míg az A-ból négyen.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×