Nyitókép: MTI/Vajda János

Örülhetnének a Diósgyőr szurkolói, mégsem mennek meccsre

Infostart
2019. szeptember 11. 10:27
Távozott a miskolci labdarúgócsapat velük nem szimpatizáló vezetése, így elvileg újra megtölthetnék a lelátókat, de egyelőre nem lesz így, a drukkerek meg is mondják, miért.

Augusztus 26-án bojkotott hirdettek szervezett szurkolói csoportok Diósgyőrben azért, mert elégedetlenek voltak az NB I-ben küzdő labdarúgócsapat vezetésével és teljesítményével egyaránt. Azóta a klubtulajdonos megvált Tajti József sportigazgatótól, valamint Fernando Fernandez vezetőedzőtől, a csapat ugyanis a tabella utolsó helyén állt.

Ezek után a Boon.hu közölte, mit reagált az új helyzetben a bojkottáló drukkerhad (Ultras Diósgyőr).

"…Úgy tűnik, az általunk megkongatott vészharang hangja elért a vezetőséghez, bízunk benne, hogy végre valós figyelmet kapnak a szurkolók… Ugyan az általunk kívánt teljes megtisztulás még mindig távoli, de változás szándéka látható, és talán újra lendületet, reményt adhat." A szurkolói közlemény szerint jelenleg csak szavak vannak, ez számukra kevés, mert ők eredményt és valódi focit várnak, és amennyiben ezek jönnek, akkor a tábor visszatér a lelátóra, de a szombati, ZTE elleni meccsen még nem.

A kerethez közben csatlakozott a 29 éves bal lábas középpályás, Iszlai Bence, de többek visszakerültek az NB III-as kerethez.

A klub új edzője egyébként Feczkó Tamás, és azonnal két új játékos is érkezett vele Diósgyőrbe, Rui Pedro és Mirko Ivanovski.