eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Olekszandr Zubkov (b), a Ferencváros második góljának szerzője (j2) ünnepel csapattársaival, Danilo Ihnatenkóval és Ihor Haratyinnal a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 1. fordulójában a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzésen Budapesten, Groupama Arénában 2019. július 10-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiderült, melyik televízió adja a Fradi Európa-liga-meccseit

A Ferencváros szeptember 19-én este 15 év után visszatér az európai kupák főtáblájára. Az Európa-liga-mérkőzéseit – akárcsak egy éve a Vidiét – a Sport1 közvetíti.

A tizenöt éve az UEFA-kupában az utolsó, Hearts elleni mérkőzésen pályára lépő 14 játékosból csak a 37 éves Leandro játszik jelenleg is a Ferencvárosban, és rajta kívül már csak ketten profik: a 36 éves Huszti Szabolcs a Fehérvár, a 34 éves Tőzsér Dániel pedig a Debrecen játékosa. Akkor még a Puskás Ferenc Stadionban volt kénytelen megrendezni a hazai meccseit a Fradi, idén viszont már saját otthona, a Groupama Aréna lesz a helyszín.

Az UEFA-kupa 2004-05-ös kiírásában a zöld-fehérek a Feyenoord, a Schalke és a Basel mögött, de a Hearts előtt a negyedik helyen végeztek a csoportjukban. A kupát végül a CSZKA Moszkva nyerte meg. A 2019-20-as Európa-liga csoportkörében a magyar bajnok egy csoportba került a 2005-ös győztessel, továbbá azzal a Ludogorec Razgraddal, amelyet két meccsen is le tudott győzni BL-selejtezőn, illetve a spanyol Espanyollal.

A nagy európai visszatérés szeptember 19-én este Barcelonában lesz. Az Espanyol elleni találkozót – akárcsak az Európa-liga további mérkőzéseit – a Sport1 közvetíti. A mérkőzés kommentátora Méhes Gábor lesz, és vele együtt a riporter Takács Rita is elkíséri a Ferencvárost Spanyolországba - közölte a sportcsatorna.

A Ferencváros menetrendje az Európa-ligában és a tévében

  • Espanyol–Ferencváros: szeptember 19., csütörtök, 20.00; Sport1 (kommentátor: Méhes Gábor)
  • Ferencváros–Ludogorec Razgrad: október 3., csütörtök, 18.00; Sport1
  • CSZKA Moszkva–Ferencváros: október 24., csütörtök, 18.00 óra; Sport1
  • Ferencváros–CSZKA Moszkva: november 7., csütörtök, 20.00 óra; Sport1
  • Ferencváros–Espanyol: november 28., csütörtök, 18.00 óra; Sport1
  • Ludogorec Razgrad–Ferencváros: december 12., csütörtök, 20.00 óra; Sport1
Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×