eur:
394.2
usd:
370.08
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Austin, 2012. november 15.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Circuit of the Americas pályán, a Texas állambeli Austinban 2012. november 15-én. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Amerikai Nagydíját november 18-án rendezik. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Drámai hír jött Michael Schumacherről

Mentőautó vitte egy párizsi klinikára, ahol a szervezetében fellépő gyulladást próbálják csökkenteni.

A Forma-1 legendája őssejtinfúziót kap, hogy a szervezetében fellépő gyulladást csökkentsék - írja az autoszektor.hu a Le Parisien és a focus.de alapján.

A hírek szerint Michael Schumachert mentőautóval Genfből vitték a párizsi Georges Pompidou Klinikára, ahol kezelőorvosa, Philippe Menasché professzor nem ad információt az egykori autóversenyző állapotáról. Úgy tudni, Schumacher idén már harmadszor kap rövid kezelést ezen a klinikán, erre azért van szükség mert

hat éve fekszik gyakorlatilag mozdulatlanul, a testét gyulladások borítják.

Michael Schumacher 2013. december 29-én síelés közben szenvedett balesetet. Több hetes mesterséges kóma és több hónapos kórházi kezelés után otthonában, a svájci Genfben magánkórházat rendeztek be neki. Állapotáról azóta szinte semmit sem tudni, nagyon ritkán tett közzé a család vagy néhány barát információkat. Most sem tudni részleteket, a Schumachert szállító mentőkocsi útját a párizsi klinikára tízfős biztonsági szolgálat biztosította, a kórházat hermetikusan lezárták.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×