eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Stieber Zoltán ünnepel, miután gólt rúgott az osztrák válogatott kapujába a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja első fordulójában játszott Magyarország-Ausztria mérkőzésen Bordeaux-ban 2016. június 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Caroline Blumberg

Stieber Zoltán hazaigazol Magyarországra

A 26-szoros, 31 éves válogatott szélső nem az élklubok egyikéhez tér vissza, de az NB I-be.

A válogatott szélső Stieber Zoltán a labdarúgó NB I-ben újonc Zalaegerszeg csapatához igazolt.

A klub csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján Végh Gábor többségi tulajdonos és Sallói István sportigazgató jelentette be a 26-szoros válogatott játékos megszerzését, aki a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon is tagja volt a nemzeti csapatnak.

A 31 éves Stieber legutóbb az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő DC Unitedet erősítette, ahonnan július végén távozott, vagyis szabadon igazolható volt. A szélső

négy évet töltött az Aston Villa utánpótlásában, majd nyolc esztendeig Németországban futballozott, volt a Koblenz, az Aachen, a Mainz, a Greuther Fürth, a Hamburger SV, az 1. FC Nürnberg és az 1. FC Kaiserslautern játékosa is.

A felnőtt mezőnyben az első magyar klubja a ZTE FC lett, élete első NB I-es mérkőzését szombaton az ugyancsak újonc Kaposvári Rákóczi FC otthonában játszhatja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×