eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nagy László a Magyarország - Szlovénia kézilabda világbajnoki selejtező első mérkőzésén a szlovéniai Koperban 2018. június 9-én. A magyar férfi kézilabda-válogatott 29-24-re legyőzte Szlovénia csapatát.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy László nem tud leállni, edzésben maradt

Bár aktív kézilabdázóként bő két hónapja játszotta utolsó tétmeccsét, azóta is rendszeresen mozog Nagy László. A magyar szövetség alelnöke, a Veszprém sportigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, sokszor önmaga szórakoztatására is edz.

A mérkőzések, az öltözői hangulat, a szervezett edzések nem hiányoznak Nagy Lászlónak, aki a nyár elején akasztotta szögre a fejpántot. Mint az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, maga a sport és a mozgás viszont "természetesen hiányzik".

"Gyakorlatilag ahogy véget ért a pályafutásom az utolsó tétmérkőzéssel, pár nap szünet után magamtól elkezdtem szaladgálni, heti két-három alkalommal 10-15 kilométereket szaladgálok, illetve a konditermi mozgást sem vetem meg"

- árulta el Nagy László, aki most már a Magyar Kézilabda Szövetség alelnökeként, illetve a Veszprém férfi kézilabdacsapatának sportigazgatójaként húzza a magyar kézilabdázás szekerét.

A mostani, sokat mozgós időszakára átmeneti időszakként tekint, de továbbra sem tud meglenni mozgás nélkül, erre egyébként a kutyáinak is szüksége van, de ennek egyedüli oka, hogy

élvezi, szórakozásból edz.

Arról, hogy a kisebb sérülései mennyire jöttek helyre a passzívabb életmóddal, azt mondta, a Bajnokok Ligája négyes döntője elődöntőjében szerzett vállsérülését továbbra is érzi, ezért a konditeremben is óvatosan bánik a váll és a mellkas erősítésével, egyébként viszont rendben van, "a meccseken összeszedett ütések, zúzódások ma már háttérbe szorultak".

A munkájával kapcsolatban elmondta, már most a következő (2020-2024) olimpiai ciklusra készül a magyar férfi kézilabda-válogatott. A korábbi világklasszis ennek ellenére vallja, hogy nincs feladott torna. Vezetőedzői szerepre nem készül, de képezte magát ezen a területen is. Szerinte van még esély arra, hogy a férfiválogatott kijusson Tokióba, de ennek egyetlenegy százalék esélye van, Európa-bajnoknak kellene hozzá lenni.

A teljes pénteki Aréna-adást alább megtekintheti, meghallgathatja!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×