eur:
394.22
usd:
364.96
bux:
65556.24
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A debreceni Dombi Tibor a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának DVSC-TEVA - Szombathelyi Haladás mérkőzésén a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. szeptember 29-én. A címvédő Debrecen 2-0-s győzelemmel otthon tartotta a három pontot a Haladással szemben a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában, ezzel feljött a második helyre.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A Tankcsapdával turnézott a válogatott focista, aztán kórházba küldte a pálinka

Allergiás rohamot kapott a székelyföldi turnén a debreceni futball-legenda, Dombi Tibor.

Egészségügyi problémák övezték a Tankcsapda romániai turnéját a hónap elején. A Kowalsky meg a Vega frontembere vesekő miatt kórházba került, ahol meg kellett műteni az énekest. Ennek következtében a marosszentgyörgyi koncertjüket le kellett mondaniuk, helyükre az előző napon Torockón muzsikáló debreceni Tankcsapda ugrott be.

A zenekarral tartott a DVSC korábbi játékosa, Dombi Tibor is, aki így a szentgyörgyi fellépésre is elutazott a csapattal. A jelenleg edzősködő Loki-ikon azonban szintén kidőlt a túrán. "A fáradtság, a pálinka és a koncertek okoztak egy allergiás rohamot nálam, és a kórházban kötöttem ki, ahonnan szerencsére hamar kiengedtek" – mondta a haon.hu-nak Dombi.

A sportoló már ismét tökéletesen érzi magát, és készül zenekarával, a Wyrfarkassal a szombati bulira a Campus Fesztiválon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×