eur:
395.13
usd:
371.2
bux:
65167
2024. április 19. péntek Emma
Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország - Skócia barátságos labdarúgó-mérkőzésen Budapesten a Groupama Arénában 2018. március 27-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Félt a Traktornál, ezért jött el Iránból a magyar válogatottnál is megfordult vándormadár

A magyar válogatott volt szövetségi kapitánya már Belgiumban van, az iráni Traktor Szazi verziója egész más, mint az edzőé.

Sokadik csapatától is távozott Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott előző szövetségi kapitánya. A belga mesternek azonban most különleges oka volt rá.

A Het Laatste Nieuws belga lapnak adott interjújában elmondta, biztonsági okok miatt távozott az iráni Traktor Szazitól - írja a Nemzeti Sport.

"Sportszakmailag nagy kaland volt. Nyolcvanezer néző előtt játszottunk, és már összeállt a tervem, hogyan fogom beépíteni a fiatalokat az első csapatba. Minden rendben volt, ám amikor meghallottam, hogy Donald Trump csak az utolsó pillanatban fújta le Irán megtámadását. Azt gondoltam, itt az ideje távozni" - mondta a lapnak Leekens mester, aki január óta dolgozott a klubnál, de nem sikerült azt bevezetnie az ázsiai BL-be.

Az egyesületnek is megvan a maga verziója Leekens távozásáról: nem teljesítette a kitűzött célokat. A belga lapok szerint a 70 éves Leekens most elkezdi nyugdíjas éveit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×