eur:
394.2
usd:
369.96
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Lyon, 2018. május 16.Antoine Griezmann, az Atlético Madrid játékosa (j) ünnepli az Olympique Marseille elleni második gólját a labdarúgó Európa Liga döntőjében a lyoni stadionban 2018. május 16-án. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: GUILLAUME HORCAJUELO

Greizmann, Pogba, De Ligt: beindul az embervásár

Felpörög az átigazolási szezon a nemzetközi futballvilágban. Íme, a legfrissebb pletykák.

Antoine Griezmann akár a Manchester Unitednél is kiköthet. Legalábbis az angol sajtó egy része szerint. Ezzel szemben a francia világbajnok korábbi klubjának, az Atlético Madridnak az ügyvezetője, Miguel Ángel Gil Marin szerint minden más hírrel szemben a csatár a Barcelona játékosa lesz, s erről már márciusban megállapodtak az érintettek.

A katalánok azonban erről nem tudnak, szerintük még egyetlen papírt sem írtak alá. A Manchester United érdeklődne Griezmann iránt, különösen azt követően, hogy

Romelu Lukaku szinte biztosan az Internazionaléhoz, Milánóba igazol, de az angolok is úgy tudják, hogy a Barcelona van a „pole pozícióban”.

Paul Pogba távozását valószínűsíti az angol sajtó a Manchester Unitedtől. Akár a Real Madrid, akár a francia világbajnok korábbi klubja, a Juventus is lehet a célállomás.

Nagy a felhajtás az Ajax védője, a közfelkiáltással a világ legjobb fiatal centerhalfjának tartott Matthijs de Ligt körül.

Egy ideig biztos befutónak tűnt a Barcelona, a holland játékos csatlakozott volna korábbi klubtársához Frenkie de Jonghoz. A csupán 66,5 millió euróért vihető védőnek a PSG évi tizenegy millió eurót adna fizetésnek, amivel a többi kérő (Barcelona, Juventus, Manchester United, Liverpool) egyelőre nem tud vetélkedni.

Még mindig a Barcelonánál maradva: Ernesto Valverde nem gördít akadályt Ivan Rakitić távozása elé megfelelő ajánlat esetén.

Miután Maurizio Sarri mindenben megegyezett a Chelsea-vel a távozásáról, a Juventus már ma bemutathatja, mint új edzőjét. A Serie A-ban legutóbb a Napolit irányító tréner nettó hétmillió eurót fog keresni évente. Elődje, Massimiliano Allegri egy évig pihenni fog a tervei szerint.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×