eur:
393.31
usd:
367.59
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Babos Tímea (b) és francia partnere, Kristina Mladenovic ünnepel a bajnoki trófeával, miután 6-2, 6-3-ra győztek a Tuan Jing-jing, Cseng Szaj-szaj alkotta kínai kettős ellen a francia nyílt teniszbajnokság női páros versenyének döntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2019. június 9-én.
Nyitókép: Michel Euler

Temesvári Andrea Babosról: most végre fellendülhet az egyéni játék

Új edzővel, már kétszeres Grand Slam-győztesként vehet új lendületet Babos Tímea egyéni teniszkarrierje, legalábbis ebben reménykedik Temesvári Andrea.

Nekiindulni egy Grand Slam-tornának túl nagy önbizalommal nem jó, de kishitűen sem szabad. Miután Babos Tímeának és párospartnerének, Kiki Mladenovicnak véget értek az egyéni küzdelmek, valamint Babos már vegyes párosban sem volt érdekelt már Fucsovics Márton oldalán, már 100 százalékig a vegyes párosra tudott koncentrálni - értékelt az InfoRádióban Temesvári Andrea Grand Slam-győztes teniszező azok után, hogy Babos és párospartnere a múlt héten diadalmaskodtak a párizsi Roland Garroson.

"Azt gondolom, ahogy

Timi értékelte a játékát, kétszer is volt olyan helyzetben, hogy nem annyira hitt a továbbjutásban.

De sikerült ezeken a pontokon átlendülni, nagyon jól és összeszedetten játszottak, így nyerhettek a párosversenyben" - tette hozzá.

Mint rámutatott, minden egyes győzelem, tornagyőzelem, pláne egy Grand Slam-siker nagy lökést ad az ember önbizalmának. Egy sportoló "pici kora óta erről álmodik", Babos Tímeának ráadásul ez már másodszor sikerült.

"Sokat fog dobni a lelkivilágán ez a siker, Timi is elmondta, hogy lehet arról beszélni: vannak egy karrier során lentek és fentek."

Mint elmondta még, Babos Tímea most megint új edzővel próbálkozik, ami szintén előre lendítheti a szekeret a korábbi tenisznagyság szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×