Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Neymar lelépett Párizsból

Infostart
2019. május 24. 09:42
Állítólag azért távozott már a francia bajnokság utolsó fordulója előtt, hogy csatlakozhasson a Copa Americára készülő brazil válogatott kerethez. Ám az a felkészülés csak jövő hétfőn kezdődik.

A már bajnok PSG szupersztárja, a brazil Neymar nélkül lép pályára a francia labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a Reims ellen, a labdarúgó ugyanis se szó, se beszéd, hazarepült Brazíliába.

Neymar a párizsi sajtó szerint már a csütörtöki edzésen is hiányzott, úgy tudni, a Copa Americára készülő brazil válogatott miatt sietett el - ám mint arra az NSO cikke is rámutat, a válogatott felkészülése csak hétfőn kezdődik a június második felében zajló tornára.

Edzője, Thomas Tuchel értetlenkedve beszélt a csütörtöki edzés után, hisz nem ő engedte el a játékost, annyival kommentálta a történéseket, hogy "nem sportszakmai döntés volt". Ugyanazzal a lendülettel egészen sokat sejtetően nyilatkozott arról, hogy Neymar, illetve a csatártárs Mbappé marad-e a PSG-ben.

"Mint edzőjük, igen, azt szeretném, ha mind a ketten a klubnál maradnának. De nem vagyok naiv. A futballban bármi megtörténhet. Őrült átigazolási időszak vár ránk, sok klub szeretne sztárjátékost igazolni."