eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ismét nevet vált a Mol Vidi FC

Még szorosabbra fűződik Székesfehérvár és a futballklub kapcsolata.

A Mol Vidi FC közleménye szerint a 2019-2020-as szezontól a klub csapatait MOL Fehérvár FC néven szerepelteti. Július 1-jétől a klub címerében csak a név változik meg, a szín- és formavilág, illetve a hagyományos címerelemek változatlanul maradnak. A Vidi név sem tűnik el, a klub kommunikációs felületein, a stadionban és a VidiShop termékein továbbra is megjelenik majd.

Hamarosan minden olyan felületen, ahol a klub neve és címere szerepel, már a megváltozott állapottal találkozhatnak a szurkolók, de a változások átvezetése a következő szezonig, és annak elkezdését követően is, folyamatosan történik majd meg.

A változtatást a város kezdeményezte, a tavalyi év végén azzal a felvetéssel kereste meg Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András, hogy több fehérvári egyesülethez hasonlóan a klub és labdarúgóink is viseljék a címerben a település nevét.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×