eur:
394.74
usd:
363.8
bux:
65490.33
2024. március 19. kedd Bánk, József

Győzelemmel rajtoltak a spanyolok és az olaszok

A spanyol és az olasz válogatott is sikerrel kezdte szereplését az Európa-bajnoki selejtezőkön: a szombati játéknapon előbbi a norvég, utóbbi pedig a finn együttest győzte le hazai pályán.

Valenciában a spanyolok 2-1-re diadalmaskodtak, a győztes gólt Sergio Ramos lőtte 11-esből. A Real Madrid világ- és Európa-bajnok védője sorozatban az ötödik válogatottbeli fellépésén volt eredményes.

Moise Kean az olasz válogatott történetének első olyan kezdőjátékosa lett, aki 2000 után született, a Juventus támadója a 2-0-ra megnyert összecsapás 74. percében 19 évesen és 23 naposan a Squadra Azzurra második legfiatalabb gólszerzőjévé lépett elő. A rekordot 1958-ból Bruno Nicole tartja, ő 18 évesen és 258 naposan talált be a nemzeti csapat színeiben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×