eur:
395.64
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Dembélé hetekig nem játszhat

Combizomsérülés miatt egy hónapig nem léphet pályára Ousmane Dembélé, a spanyol bajnokságban címvédő és listavezető FC Barcelona labdarúgócsapatának francia világbajnok csatára.

A katalán klub csütörtökön közleményben jelentette be, hogy a 21 éves futballista izomszakadást szenvedett a bal combjában, emiatt várhatóan három-négy hétig harcképtelen lesz.

Dembélé csereként állt be szerdán este, az Olympique Lyon ellen 5-1-re megnyert visszavágón a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és a Barcelona ötödik gólját éppen ő szerezte.

A BL-negyeddöntők párosítását pénteken sorsolják, a meccseket április 9-10-én, valamint április 16-17-én rendezik, így egyelőre bizonytalan, hogy Dembélé pályára tud-e lépni az elődöntőbe jutásért sorra kerülő összecsapásokon.

A Barcelona 2017 augusztusában 105 millió euróért igazolta le a támadót a Borussia Dortmundtól, a klubváltás viszont nem zajlott zökkenőmentesen: Dembélé többek között az edzések kihagyásával erőszakolta ki, hogy elengedjék Barcelonába.

A futballista 2017 őszén sérülés miatt nem tudott játszani, műteni kellett, a felépülése négy hónapig tartott. Azóta is rendszeresen bajlódik kisebb-nagyobb sérülésekkel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×