eur:
393.84
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Brutális jelenetek egy hazai futballmeccsen

Három kiállítást hozott a mérkőzés, az egyik játékos súlyosan megsérült.

A labdarúgó NB II 23. fordulójában parázs, feszült hangulatú meccset játszott a Tiszakécske a Mosonmagyaróvárral. A mérkőzés három kiállítást hozott, ráadásul a hazai csapat játékosa, Batizi-Pócsi Balázs súlyos sérülést szenvedett, Vágó Levente kiütötte három fogát - írja az Origo.

Az nso.hu beszámolója szerint a hazaiak már a 23. percben tíz főre fogyatkoztak, Kardos Norbert egy rossz ütemű becsúszás után egyből piros lapot kapott. A 43. percben kiegyenlítődött a létszám, Czár Richárd Huszti András letalpalása miatt megkapta a második sárgáját. A vezetést Mihály Dávid révén a szünet után megszerezte a Tiszakécske, és úgy tűnt, neki áll a zászló, mivel a 60. percben az Óvár kilenc főre fogyatkozott, miután Vágó Levente csúnyán lekönyökölte Batizi-Pócsi Balázst, akit le is kellett cserélni. A 91. percben Forgács András egy szabadrúgás után fejjel egyenlített.

"Batizi-Pócsi Balázs súlyos sérülést szenvedett, Vágó Levente kiütötte három fogát. A sérülés hatása alatt voltunk, nemcsak a szakmai stáb, hanem a játékosok is. Vezetésünk után le kellett volna zárnunk a mérkőzést, mert rengeteg helyzetet kihagytunk, csalódottak vagyunk" – értékelte a mérkőzést Szabó István, a Tiszakécske edzője.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×