eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Hatodik csoportmeccsét is megnyerte a Siófok

A Siófok KC hazai pályán 32-25-re legyőzte vasárnap a német Metzingen csapatát a női kézilabda EHF Kupa csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában.

A siófokiak hat győzelemmel, vagyis százszázalékos teljesítménnyel zárták a csoportkört.

Már egy héttel ezelőtt eldőlt, hogy a Siófok csoportelsőként kerül a negyeddöntőbe, a Metzingen viszont biztosan nem juthat tovább. A tét nélküliség meglátszott a meccsen, mindkét oldalon sok volt a hiba, és a védekezésre nem fordítottak sok energiát a csapatok. Az első félidőben a hazaiak elsősorban a román válogatott kapus, Denisa Dedu védéseinek köszönhetően alakítottak ki ötgólos előnyt, amely a szünet előtt kettőre csökkent (13-11).

A második felvonás elején a vendégek előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették, erre viszont egy 8-0-s sorozattal válaszolt a Siófok, ezzel - több mint tíz perccel a vége előtt - eldöntötte a mérkőzést. A mezőny legjobbjának Denisa Dedut választották.

A negyeddöntő és az elődöntő párosításait kedden délelőtt sorsolják ki Bécsben. A négy közé jutásért március 2-3-án, illetve 9-10-én játszanak a csapatok, a Siófok ellenfele a norvég Storhamar, a dán Nyköbing, vagy az orosz Kubany Krasznodar lesz.

A csoport végeredménye:

1. Siófok KC 12 pont,

2. Herning-Ikast (dán) 8,

3. TusSies Metzingen 4,

4. IK Sävehof (sévd) 0

Az első két helyezett jutott a negyeddöntőbe.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×