eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (elöl b) és Novothny Soma (elöl j) a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencváros mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2019. február 9-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Drámai végjáték az újpesti derbin

A listavezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott az Újpest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga rangadóján.

A Ferencváros az első pillanattól kezdve magához ragadta a kezdeményezést és már a 11. percben vezetést szerzett Varga Roland révén. Az Újpestnek vendéglátóként is a kontrákban kellett bíznia, a zöld-fehérek védelme azonban viszonylag könnyedén hárította el ezeket a próbálkozásokat.

Budapest, 2019. február 9.
Varga Roland, a ferencvárosi gól szerzője örül (j), mellette balról jobbra: Fontes Fernando Gorriaran, Sigér Dávid és Lovrencsics Gergő a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencváros mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2019. február 9-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Varga Roland, a ferencvárosi gól szerzője örül (j). MTI/Koszticsák Szilárd

A második félidő elején a lila-fehérben debütáló Rácz Barnabás kis híján egyenlített, de tekerése mellé szállt. Egészen a 93. percig úgy tűnt, nem lesz ennél nagyobb lehetősége a mérkőzésen az Újpestnek, ekkor azonban érkezett a csereként pályára lépő Simon Krisztián, aki az első kaput eltaláló hazai lövéssel pontot mentett csapatának.

A listavezető Ferencváros így kilenc ponttal vezet a Vidi előtt, miután a fehérvári csapat kikapott a DVTK-tól.

Ez volt a 225. bajnoki rangadó a Ferencváros és az Újpest között, a zöld-fehérek 102. alkalommal diadalmaskodtak 62 döntetlen és 61 újpesti siker mellett.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×