Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Lekapcsolták a telefonokat a bokszszövetségben – Erdei Zsolt szerint egyszerű a megoldás

Infostart
2019. január 23. 13:40
A telefonszolgáltató letiltotta a Magyar Ökölvívó Szakszövetség kimenő hívásait.

Mint az Infostart is beszámolt róla, a Magyar Ökölvívó Szövetség költségvetése összeomlott, a szervezet 348 millió forintos hiánnyal küz a tavaly nyári budapesti ifjúsági vb rendezésének kiadásai miatt. A Bors úgy tudja, olyannyira nagy a pénzügyi gond, hogy az alkalmazottak már mobiltelefonálni sem tudnak. A szerződéses szolgáltató ugyanis blokkolta a kimenő hívásokat.

„Február 21. és 24. között az Európai Boksz Szövetség moszkvai kongresszusára kell utaznom a szakmai és edzőbizottság vezetőjeként, de képtelen vagyok visszahívni őket” – panaszkodott a lapnak Csötönyi Sándor, a MÖSZ tiszteletbeli elnöke, hozzátéve: ”bízom benne, hogy hamarosan rendezik a számlát, és végre kapcsolatba léphetek a kollégáimmal. Legutóbb a szövetségi irodából próbálkoztam, de csak a hazai városi vonalak működnek.”

A szövetség elnöke, Erdei Zsolt nem „a szövetség kontójára telefonálgat”, saját maga fizeti a számlát. A világbajnok ökölvívó azt javasolja kollégájának, állja ő is maga a költségeit. „Feltételezem, annyira azért ez nem esik majd a nehezére. Lépjen kapcsolatba úgy az EUBC embereivel!” – mondta.