eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, a H csoportban játszott Manchester United - Juventus mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2018. október 23-án. A találkozót az olasz csapat nyerte 1-0-ra idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Újabb nő vádolta meg Cristiano Ronaldót

Jasmine Lennard szerint a portugál futballista hazug pszichopata, és felajánlotta a bizonyítékait a csatárt nemi erőszakkal vádoló amerikai Kathryn Mayorgának.

Kathryn Mayorga azt állítja, Cristiano Ronaldo 2009-ben megerőszakolta egy Las Vegas-i hotelszobában. A nő állítása szerint a szexuális erőszak után Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért, de most újra perelni akar. A futballista és ügyvédei végig cáfolták az állításait.

Most viszont Ronaldo egy másik korábbi partnere, a vele még 2008-ban egy párt alkotó Jasmine Lennard intézett támadást a futballista ellen. A Marca szerint a brit celeb a Twitteren ajánlotta fel Mayorgának a támogatását. A posztsorozatában azt írja, hogy Ronaldo ezúttal nem fogja megúszni. Másfél évig jártak együtt, és állítja, több olyan felvétel van a birtokában, amely megerősítheti Mayorga pozícióját a perben.

"Ezek megmutatják a valós természetét, nem fogok tovább hallgatni" - írta Lennard, s azt állítja, Ronaldo megpróbálta őt is hallgatásra bírni, de ha kell, áll egy becsületsértési per elébe is. A nő szerint a futballista súlyos mentális zavarokkal küzd, hazugság, amit a gyermekeiről és az ő anyjaikról terjeszt. "Ő egy erőszakos, hazug ember. Az egész élete egy hazugság. Egy kib...tt pszichopata" - írja a nő a Twitteren, és súlyos vádakat fogalmaz meg Ronaldo ellen, s állítása szerint hangfelvételek sorával tudja bizonyítani igazát.

Ronaldo vagy ügyvédje még nem reagált a vádakra.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×