eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország - Montenegró női kézilabda felkészülési mérkőzésen a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban 2018. szeptember 28-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Kiakadt a játékvezetésre Kim Rasmussen

A piros lapot hiányolta a horvátok elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen a női kézilabda-válogatott szakvezetője.

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem hagyta szó nélkül a horvátok elleni, hétfői mérkőzésen tapasztalt durva jeleneteket, amikor az ellenfél részéről kétszer is odanyúltak Kovacsics Anikó lövő kezére.

„Ez skandalum! Ez volt a legnagyobb bírói hiba, amit az utóbbi években láttam” – mondta a Nemzeti Sport Online beszámolója szerint a dán szakvezető.

„Ráadásul nem is egyszer, hanem kétszer szabálytalankodtak így Kovacsiccsal szemben. Ez egyértelmű piros lapos megmozdulás volt, nem tudnék mondani olyan esetet, amelyik jobban megérné a büntetést. Ha már az elsőt megfelelően szankcionálják, talán a második nem is történik meg.”

„A játékvezetők azért vannak itt, hogy megvédjék a játékosokat, márpedig egy ilyen durvaság könnyen egy karrier végét is jelentheti. Miért van ott a videobíró is, ha nem használják egy ilyen esetben?”

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×