eur:
395.64
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A Vidi FC játékosai a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában játszott Vidi FC - Malmö visszavágó mérkőzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2018. augusztus 14-én. A Vidi FC gól nélküli döntetlennel őrizte meg az első mérkőzésen elért 1-1-es eredményt, így bejutott a selejtező negyedik, utolsó fordulójába.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Ősszel főtáblán játszhat a MOL Vidi!

Noha Danko Lazovics kihagyott egy büntetőt, a MOL Vidi a Malmö elleni gól nélküli döntetlennel továbbjutott a Bajnokok Ligája play off körébe, s már biztosan szerepelhet ősszel a BL vagy az Európa Liga főtábláján.

Nincs nagy meglepetés a MOL Vidi összeállításában, legfeljebb az, hogy Boban Nikolov is játszik. Kovács Ádám előtt Fiola, Juhász, Vinícius és Stopira alkotja a védelmet, Nego, Kovács, Hadzic és Nikolov a középpályás sor, elől pedig Lazovics és Marko Scsepovics játszik.

Az első tíz percben a svédeknél volt többet a labda, de senkit nem zavarna, ha még nyolcpontosan ugyanilyen tíz perc állna előttünk. Esik az eső, rossz a talaj.

A félidő közepén járunk, eseményszegény a játék.

Az első jó Vidi-helyzetnél Kovács élppen csak lemaradt középen a labdáról.

A 40. percben vagyunk, még nem volt kapura menő lövés a mérkőzésen.

Vége az első félidőnek.

A 48. percben Christiansen, aki Malmőben a svéd gólt szerezte, kapura lőtt a tizenhatos vonaláról, Kovácsik Ádám védett.

Majdnem gólt kapott a Vidi, Kovácsik éppen csak bele tudott kapni egy közeli lövésbe, Hadzic pedig kivágta a kapu felé tartó labdát.

Lazovics szabadrűgása után Juhász a földről fejelt fölé.

A 64. percben Larsson beadása után két svéd előtt is elsuhant a labda.

A 65. percben Lazovics passzából Nego kiugrott, Dahlin elütötte. Lazovics lőtte a büntetőt, már a 67. percben, Dahlin kivédte. „Danko¨ túlságosan középre lőtte, a kapus lábában elakadt a labda.

Lazovics utána felugrott a lécbe kapaszkodva, leszakította a hálót, három percig reparálták. A meccs svéd cserével folytatódott, Antonsson állt be.

Nego kiugrott volna, de kis szabálytalanságot láttott a játékvezető.

A Vidi kapuja előtt Nikolovba beleszállt Larsson. Súlyosabbnak tünt az eset, de Boban Nikolov a pályán tudott maradni.

A nagyot küzdő Nikolov helyére Pátkai Máté állt be.

Huszti Szabolcs is a pályán, Kovács István cseréjeként.

Hat perc a hosszabbítás.

A 93. percben Rosenberg hat méterről fejelt, Kovácsik a vonalon vetődve védett.

Huszti a pályán a legokosabb futballista. kapott egy sárga lapot, egy perc ment el vele.

Vége, következhet az AEK Athén a BL főtáblájáért. De ha ott el is vérezne a magyar bajnok, mindenképpen indulhat az Európa Liga főtábláján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×