Nyitókép: Czeglédi Zsolt

OTP Bank Liga: ezek voltak a legszebb gólok és védések

Infostart
2018. április 11. 16:48
A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában is több remek gól született. A Magyar Labdarúgó Szövetség a szombati játéknap után is kiválasztotta a három legszebbet.

A harmadik helyen a Honvéd brazil légiósa, Danilo végzett. A dél-amerikai játékos lefutotta a vendég balmazújvárosi védőket, és belsővel kilőtte a hosszú alsó sarkot, a kispestiek 2-0-ra győztek.

A második legmutatósabb gólt a Haladás játékosa, Karol Mészáros szerezte. A szlovák játékos a Diósgyőr otthonában lőtte csapata első találatát, a szombathelyi csapat 2-1-es sikerével elmozdult a kiesőhelyről.

Az MLSZ gyűjtésében a 25. forduló legszebb gólja a Videoton francia légiósa, Loic Nego nevéhez fűződik. A fehérvári szélső a félpályáról indulva lefutotta az újpestiek védelmét, és az alsó sarokba helyezett, a Vidi végül 3-0-ra nyert a vendég fővárosiak ellen.

A szövetség a legszebb védéseket is kigyűjtötte.

A harmadik helyen a Vasas kapusa, Nagy Gergely végzett, aki a Puskás Akadémia ellen 2-1-re elveszített meccsen védte a felcsútiak horvát játékosa, Josip Knežević próbálkozását.

A második legszebb bravúr is ezen a meccsen történt, a Puskás kapusa, Hegedűs Lajos az angyalföldi védő, a cseh Vit Benes lövését védte.

A legszebb hárítás a paksi Verpecz Istváné lett, aki volt csapata, a Debrecen csapatkapitánya, Tőzsér Dániel szabadrúgása után tolta ki a labdát a felső léc alól.