Nyitókép: Bodnár Boglárka

Súlyos büntetés a veszprémi kézilabdázóknak

Infostart
2018. március 27. 12:00
A veszprémi kézilabdaklub vezetése nem hagyta szó nélkül a Skjern elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben nyújtott gyenge teljesítményt.

A klub vezetése úgy döntött, hogy a magyar bajnokság befejezéséig

felfüggesztette a Telekom Veszprém első csapatának, valamint edzői stábjának a minimálbéren felüli fizetések folyósítását.

A Klub és a Zrt. a csapatnak a soron következő mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján dönt ez ügyben véglegesen - közölték.

A közleményben kiemelik, hogy minden a csapat minden erkölcsi és anyagi támogatást megkap a sikeres szerepléshez, ezért a Veszprémi Építők Sport Egyesület és a Veszprém Handball Team Zrt. elfogadhatatlannak tartja az együttes ebben az idényben több meccsen elért eredményeit, de főként az azokon nyújtott teljesítményét és a tanúsított hozzáállását.

"Mindez méltatlan volt a több mint negyven éves klub hagyományaihoz, megsértve mindazokat, akik hozzájárultak illetve jelenleg is hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az egyesület a története során folyamatosan építkezve egyre nagyobb sikereket érjen el, ezáltal neve Európa-szerte ismertté és elismertté váljon" - teszik hozzá.

A Veszprém vasárnap 32-25-re kapott ki a dán Skjern otthonában a BL nyolcaddöntőjében. A visszavágót szombaton rendezik.