eur:
393.88
usd:
365.07
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Óriási hibából tudott profitálni a Barcelona

Óriási hibából tudott profitálni a Barcelona

Senki sem hozta a legjobb formáját a Chelsea–Barcelona párharcban, azonban ma este folytatódik a Bajnokok Ligája Spanyolországban.

Jobb helyzetben van a Barcelona, miután 1-1-es döntetlent ért el a Chelsea otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén – mondta Dénes Tamás az InfoRádióban.

A labdarúgó szakíró szerint a meccs színvonala elmaradt a várakozástól. A Barcelona a Chelsea súlyos hibájából egyenlített: az angol csapat védője, a dán Christensen a 16-oson belül passzolta le a labdát, amire az ellenfél játékosa, Iniesta lecsapott, majd továbbította Messinek, aki a kapuba lőtt.

Dénes Tamás szerint Barcelona játéka sem volt meggyőző, de legalább döntetlenre javított, sőt a szakíró szerint a katalán csapatnak lehet még esélye a visszavágó megnyerésére is. 

Folytatódik tovább a rangadó

Szerdán újabb meccseket rendeznek a nyolcaddöntőben. A Manchester United Sevillában lép pályára, s Dénes Tamás szerint az angol csapatnak annak ellenére is van esélye az esti mérkőzés megnyerésére, hogy többen sem tudnak majd pályára lépni.

„A Sevilla soha nem jutott tovább a Bajnokok Ligájának ezen a szakaszán, és edzőváltáson esett át, ami azt jelentette, hogy a csapat nem volt nagyon jó formában” – idézte fel a szakíró. Azt is elmondta, az új edzőnek, Vincenzo Montellának nem volt rossz a mérlege, és a szerdai mérkőzése lesz a nemzetközi bemutatkozási lehetősége.

Óriási hibából tudott profitálni a Barcelona

Dénes Tamás szerint az angolok jól szerepeltek, a nyolcaddöntő első mérkőzésein eddig veretlenek voltak, és várhatóan José Mourinho egy koncentrált, védekező játékra készül. Ha a csapata gólt tudna szerezni, akkor győzelemmel mehetnének tovább.

A másik szerdai meccsen az AS Roma a Sahtar Donyeckhez látogat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó volt ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: határozott pluszban zárt a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedett a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként, melynek hatására kilőtt az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×