eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk

Megtört Messi átka a Stamford Bridge-en

A Bayern München kiütötte a Besiktast (5-0) és formalitássá degradálta a visszavágót. A Barcelona 1-1-re végzett a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en, Messi gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

CHELSEA–BARCELONA 0-0: Az első tíz perc két legfontosabb eseménye Hazard lövése és Rüdiger fejese volt.

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 0-0: Coman lövése addot okot először izgalomra, Fabri, a törökök spanyol kapusa védett. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 0-0: Megfogyatkozott a vendégcsapat, Hategan, a román bírő kiállította a horvát Vidát. 

CHELSEA–BARCELONA 0-0: Eltelt az első félidő fele, a Barcelona az utóbbi percekben többet birtokolja a labdát, Paulinho gólt is fejelhetett volna, ha joban céloz.

CHELSEA–BARCELONA 0-0:  A 33. percben Willian óriási kapufát lőtt. Hat perccel később a másik kapufát is telibe találta. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 1-0: Ha nem is könnyen, de a Bayern megszerezte a vezetést. Alaba volt az előkészítő, Thomas Müller a gólszerző. 

CHELSEA–BARCELONA 0-0:Luis Suárez veszélyes lövését védte Courtois. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 2-0: Lewandowski előkészítése után Kingsley Coman növelte a bajorok előnyét. 

CHELSEA–BARCELONA 1-0:A 62. percben kiszöglet után Hazard Willianhez játszott, aki a harmadik nagyszerű kísérletéből már gólt ért el. Szenzációs lövés volt, Ter Stegen nem tehetett semmit. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 3-0:  Heynckes csapata már három góllal vezet, Joshua Kimmich előkészítése után Thomas Müller megszerezte a második gólját.

CHELSEA–BARCELONA 1-1: Megvan Messi első gólja a Chelsea ellen. Iniesta passzából lőtte, de valójában az előkészítő a Chelsea védője, a dán Christensen volt, aki a balhátvéd helyéről érthetetlenül keresztbe passzolt a saját tizenhatosán. Ezen a szinten ilyen hibát nem lehet elkövetni. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 4-0: A Bayern, nyilván sokat profitálva az emberelőnyből is, de már ezen a meccsen elrendezte a továbbjutást. Hummels előkészítése után Robert Lewandowski szerezte meg csapata negyedik találatát. 

BAYERN MÜNCHEN–BESIKTAS 5-0:  Lewandowskinak is megvan ma estére a második gólja, Thomas Müller szolgálta ki. Nem maradt kérdés Isztambulra.  

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×