eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Váratlan fordulat: a sikeredzőnek nincs új szerződése Győrben

Váratlan fordulat: a sikeredzőnek nincs új szerződése Győrben

Újabb világsztárokat szerződtetett a BL-győztes győri kézilabdacsapat, de kiderült, hogy a klubbal három Bajnokok Ligáját nyerő spanyol sikeredzőnek, Ambros Martínnak még nem hosszabbították meg a nyáron lejáró szerződését.

Sztárigazolásokat jelentett be a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata hétfőn, érkezik a francia kapus, Amandine Leynaud, a norvég Kari Brattset és Veronica Kristiansen, utóbbi elengedéséért a Nemzeti Sport értesülései szerint klubrekordot jelentő összeget kap jelenlegi együttese, a dán FC Midtjylland. 

„Veronica a világ egyik legjobb játékosa, így mindig tisztában voltunk azzal, hogy csak ideig-óráig tudjuk megtartani. Normális tárgyalást folytattunk a Győrrel, és jó üzletet kötöttünk, ez a legnagyobb átigazolási összeg a klub történetében”mondta Jakob Mölgaard Christensen, az FCM klubigazgatója.

A brazil Eduarda Amorim marad a csapatnál, viszont a dán Anne Mette Hansent, aki 2020-ig szóló szerződéssel rendelkezik a Győrnél, kölcsönadhatják a következő szezonra.

Az igazi érdekesség, hogy miközben gyakorlatilag kialakult a Győr jövő évi, bombaerős kerete,

az edző, Ambros Martín szerződése a nyáron lejár.

Az öt év alatt a csapatot négyszer BL-döntőig vezető, háromszor a trófeát is megnyerő szakember sorsáról még nincs információ.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×