eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Mészöly Kálmán: újabb hírek a kórházból

Egyre jobban érzi magát Mészöly Kálmán, a család abban bízik, hogy hamarosan kikerülhet a kórházból.

Mészöly Kálmán múlt vasárnap került kórházba.

Egyre biztatóbb apu közérzete, a tüdőgyulladást már teljes mértékben sikerült leküzdenie az orvosok segítségével. Persze a betegség miatt eléggé legyengült, ezért most az a legfontosabb, minél jobban megerősödjön – számolt be édesapja állapotáról a Blikk érdeklődésére a sportolóikon idősebb fia, ifjabb Mészöly Kálmán.

– Az mindenképpen jó hír, hogy az intenzív osztályról már kiengedték. Ha minden így folytatódik, akkor a következő napokban haza is engedik, ám hogy erre már a hét végén sor kerül vagy várni kell vele a jövő hét elejéig, attól függ, milyen kondiban lesz. Bízunk benne, hogy mihamarabb hazavihetjük, mert eléggé türelmetlen már, de persze az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön. Az pedig, hogy a koszorúérszűkületével mi lesz a teendő, majd később derül ki, nem biztos, hogy szükség lesz operáció­ra. Egyelőre az a lényeg, hogy jobban van.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×