eur:
394.75
usd:
370.8
bux:
65122.07
2024. április 19. péntek Emma
Friss hírek Nora Mörkről

Friss hírek Nora Mörkről

Sikeres volt a Győr norvég kézilabdázójának operációja.

Szerda délelőtt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban az előzetes terveknek megfelelően a Győri Audi ETO KC teljes orvosi stábjának közreműködésével végezték el Nora Mörk térdoperációját. Balogh Péter osztályvezető főorvosnak Szálasy László főorvos, valamint Lénárth Róbert adjunktus volt segítségére.

„A műtét során

az elülső keresztszalag komplett szakadása mellett apróbb társsérülések is mutatkoztak

(külső holdasporc kisebb szakadása és a belső combcsont-bütyök kisebb porcsérülése), amiket a szakma szabályainak megfelelően láttunk el. Megfelelő vastagságú inakkal tudtuk a legmodernebb eljárással pótolni a szakadt keresztszalagot. Pár napig még a kórházban marad, de a korai posztoperatív rehabilitációt már a kórházi tartózkodása alatt megkezdjük. Várhatóan fél év múlva állhat teljes harckészültségében a csapat rendelkezésére" - mondta Balogh Péter csapatorvos a Győr honlapjának.

Nora Mörk nincs egyedül a kórházban, kedd óta vele van édesanyja is, aki tevékenyen vesz részt ápolásában.

A norvég klasszis hétfőn sérült meg a Nyköbing elleni BL-meccsen. Pótlására a Győr kölcsönvette Mireya González Álvarezt, az Érd spanyol játékosát.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×