eur:
393.87
usd:
368.3
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Megvan Nora Mörk utódja

A hétfő esti Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsérülő Nora Mörk pótlására Mireya Gonzalez Alvarez érkezik a Győr női kézilabda-csapatához.

Rekordgyorsasággal kellett új balkezes átlövő után néznie a Győrnek Nora Mörk sérülése miatt. Az idei szezonban Bajnokok Ligájában résztvevő csapatból továbbra sem jöhetett számításba átigazolás, ám még az is csökkentette a számításba jövő játékosok listáját, hogy az EHF Bajnokok Ligája szabályzata alapján csak olyan sportolót lehetett igazolni, aki nem játszott tétmérkőzést klubcsapatában 2018. január 31-et követően.

Ennek a két feltételnek a klub elsőszámú kiszemeltje megfelelt, ezért tárgyalásokat kezdett az Érd gárdájával Mireya Gonzalez Alvarez kölcsönvételéről.

„Szeretném megköszönni az Érd vezetésének, külön Tekauer Norbert elnök úrnak és Szabó Edina vezetőedzőnek, hogy pozitívan álltak hozzá ehhez a kérdéshez, amely a magyar női klubkézilabdázás szempontjából rendkívül fontos. A mai napon sikerült tárgyalnunk és meg is egyeznünk Mireya Gonzalez Alvarez kölcsönvételéről a szezon hátralévő részére. A játékos már ma csatlakozik hozzánk. Sajnos a BL-ben csak a negyedöntőktől kezdve számíthatunk rá, de a bajnokságban már a következő meccsen, a Debrecen elleni idegenbeli találkozón már pályára is léphet.” – mondta Bartha Csaba, a Győr elnöke.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×