eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Fucsovics különleges cipőben edz

Fucsovics különleges cipőben edz

Az ausztrál nyílt teniszbajnokságon nyolcaddöntős Fucsovics Márton csak szerdán csatlakozik Liege-ben a magyar válogatotthoz, amely a hétvégi, Belgium elleni Davis Kupa-párharcra készül.

A világranglistán 63. játékos a Facebook-oldala szerint kisebb lábsérüléssel küzd.

"Sajnos nem tudtam a csapattal elutazni Belgiumba, miután a lábujjam közti fertőzést még kezelni kell. Azért az edzést így is megoldjuk, igaz, egy cipőm bánta" - utalt arra, hogy a jobb lábán egy nagy lyukat vágott a cipőjébe a kényelmes viselet kedvéért.

Köves Gábor kapitány így egyelőre Balázs Attilával (206.), Piros Zsomborral (557.), Borsos Gáborral (950.) és Valkusz Mátéval (844.) utazott el Liege-be, ahol hétfőn csak erőnléti edzést tartott a csapatnak. A magyarok kedden gyakorolnak először a péntektől vasárnapig tartó párharcnak otthont adó Country Hallban, amely egy 4000 férőhelyes kosárcsarnok. A csatát eredetileg Magyarországon kellett volna megrendezni, ugyanis a két együttes legutóbb ugyancsak Belgiumban csapott össze egymással, ám egy tavalyi szabálymódosítás nyomán a két 2017-es döntős - a belga és a bajnok francia csapat - eldönthette, hol kíván játszani az első körben.

A belgáknál David Goffin (7.), Ruben Bemelmans (117.), Julien Cagnina (264.) és Joris De Loore (314.) tagja a csapatnak. 

Fucsovics Márton pályafutása legjobbjaként a 63. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A 25 éves magyar játékos a vasárnap befejeződött Australian Openen a nyolcaddöntőig jutott, ahol a 20. Grand Slam-trófeáját begyűjtő Roger Federertől kapott ki.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×