eur:
392.8
usd:
367.85
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Az Egernek fontosabb volt a három pont, mint a címvédőnek

Az Egernek fontosabb volt a három pont, mint a címvédőnek

Hosszú szünet után nyerni tudott az Eger a Szolnok ellen: a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 7. fordulójában 11-10-re legyőzte a címvédőt, ráadásul az otthonában. A két vezetőedző egyetértett: az egri csapat ezúttal jobban vágyott a sikerre.

"Magas színvonalú, kiélezett mérkőzés volt, mintha nekünk fontosabb lett volna ez a három pont, mint a Szolnoknak. Jobb pozícióban volt a BL-ben, és ez látszott a mérkőzésen végig" - mondta Dabrowski Norbert az InfoRádióban. Az Eger vezetőedzője szerint a győzelem kulcsa az volt, hogy jó döntéseket hoztak támadásban, és az emberelőnyös helyzetekben türelmesek voltak. 

"Reménykedtem, hogy ha jól sikerül ez a meccs, akkor az megfelelő kiindulás lesz a szezon hátralévő részére. Hogy így van-e, az gyorsan kiderül, mert a bajnokság alapszakaszában is már csak nehéz mérkőzések várnak ránk, és a Bajnokok Ligájában két hét múlva ismét a Szolnok következik, sokat érne, ha ott is be tudnánk gyűjteni a három pontot" - mondta a győztes szakvezető.

Cseh Sándor, a Szolnok trénere inkább azzal volt elégedett, hogy hajtottak, küzdöttek a játékosai az utolsó pillanatig.

"Kaptunk sok szerencsétlen gólt is, de mindig annak van szerencséje, aki megküzd érte. Ebből a szempontból az Eger megérdemelte a győzelmet, nagyon szerették volna ezt a három pontot. Nyilván mi is, csak nem voltuk hozzá elég koncentráltak" - mondta Cseh Sándor, de hozzátette, a helyén kell kezelni a meccset, teljesen normális, hogy becsúsznak vereségek, úgy látja, talán most jött ki, hogy hétig téli szüneten voltak.

"Rossz megélni mindig egy vereséget, az lenne gond, ha nem bosszantana minket, és nem dolgoznánk azon, hogy egy vagy két hét, hónap múlva jobban menjen" - értékelt a Szolnok BL-győztes edzője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×