eur:
395.16
usd:
365.4
bux:
65362.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Újabb norvég válogatott bukott le Nora Mörk pikáns képeivel

Újabb norvég válogatott bukott le Nora Mörk pikáns képeivel

A norvég U20-as jégkorong-válogatott tagjai is részt vettek a győri kézilabdázónő, Nora Mörk privát képeinek terjesztésében, ráadásul kritikus pillanatban szembesítették a hokisokat tettükkel.

Napok óta tartja lázban Norvégiát, hogy a férfi kézilabda-válogatott tagjai is megszerezték, sőt meg is osztották Nora Mörk még szeptember ellopott fényképeit. A világklasszis kézilabdázó azóta harcol az igazáért, és még október végén értesítette a norvég kézilabda-szövetséget, hogy a "sporttársai" is bűncselekményt követtek el ellene, de nyilvánosan azóta sem kértek tőle elnézést. Ezt Mörk kedden hozta nyilvánosságra, amikor a norvég csapat éppen a továbbjutásról döntő meccset játszott a horvátországi Európa-bajnokságon, támadták is az időzítés miatt.

Most viszont a VG című norvég lap kiderítette, hogy más norvég csapat is érintett az ügyben, és ott egészen más megoldást választottak. December elején levelet kapott Nora Mörk egy a norvég jégkorongban járatos ismeretlentől, és a félreérthetetlen bizonyítékok szerint a kézilabdázó telefonjáról ellopott, állítólag pikáns képeit megosztották egymás között a 20 éven aluliak jégkorong-válogatottjának tagjai is. 

Mörk apja, Morten Mörk december 12-én felhívta telefonon Ottar Eidét, a hokiszövetség főtitkárát, aki azonnal értesítette a csapat menedzserét. A válogatott éppen a korosztályos világbajnokságon játszott meccset, és a lefújás után azonnal kérdőre vonták a játékosokat az öltözőben. Alig egy óra telt el a telefon és a szembesítés között.

A fiatal hokisok nem vitatták a gyanút és nem is ellenkeztek. Ugyanakkor a szövetség nem nyomoz az ügyben, nem ad ki neveket, ezt meghagyja a hatóságoknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×