eur:
393.53
usd:
368.08
bux:
66455.06
2024. április 25. csütörtök Márk
Sztárúszó leigazolásának bejelentésére készül a BVSC

Sztárúszó leigazolásának bejelentésére készül a BVSC

Nagy Péter, a zuglói sportegyesület úszóedzője szerint már csak egy kézfogásnyira van a megállapodás.

Nagy Péter olyan úszók felkészülését irányítja, akik az elmúlt időszakban eredményesen szerepeltek a világversenyeken. Kozma Dominik és Bernek Péter a tavalyi, budapesti vizes világbajnokságon szerzett bronzérmet a 4x100-as férfi gyorsváltó tagjaként. Bernek Péter emellett a decemberi, rövidpályás Európa-bajnokságon a 400 vegyes döntőjében arany-, a 400 gyors fináléjában pedig ezüstérmet nyert. Verrasztó Evelyn szintén ezüstéremmel zárta a kontinensbajnokságot, miután Hosszú Katinka mögött másodikként csapott be a célba a 200 vegyes döntőjében.

Nagy Péter az InfoRádiónak elmondta, nem egyszerű feladat összehangolni az úszók felkészülését, mert mindenki más versenyszámban készül, és hozzátette:

hamarosan tovább nehezedik a szakmai stáb munkája.

„Januártól már négy topversenyzőnk lesz. Ez még komolyabb gondolkodásra késztet a felkészülésben" – jelentette be Nagy Péter, de csupán annyit árult el, hogy magyar versenyzőt igazolt a klub.

„Olyan kaliberű úszóról beszélünk, aki már letett valamit az asztalra, és a jövőben is hasonló jó eredményeket érhet el. Velünk szeretett volna készülni. Látja, hogy a klub és a szakosztály mellett az edzői stáb is megteremtheti számára azt a lehetőséget, hogy minél jobb eredményeket érhessen el a jövőben" – mondta Nagy Péter, és kijelentette, 

már csak egy kézfogásnyira van a megállapodás,

hamarosan kiderül, hogy kiről van szó.

Bohus Richárd, aki szintén a 4x100-as gyorsváltó tagjaként szerzett bronzérmet a budapesti vb-n, nemrégiben az InfoRádióban mondta el, hogy klubot keres Magyarországon. Arról sincs még hivatalos bejelentés, hogy Hosszú Katinka az új szezonban is edző-férje, Shane Tusup irányítása alatt készül-e tovább...

A BVSC úszószakosztályából egyébként szeptemberben a Ferencvárosba távozott a világbajnoki ezüstérmes Verrasztó Dávid, Biczó Bence és trénerük, Molnár Ákos.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×