eur:
393.92
usd:
369.66
bux:
65915
2024. április 23. kedd Béla
Ajánlatot kapott Hosszú Katinka

Ajánlatot kapott Hosszú Katinka

A Magyar Úszó Szövetség nem tart hivatalos találkozót Hosszú Katinkával, de a kommunikáció folyamatos a háromszoros olimpiai bajnokkal.

Ellentétben a bulvármédiában megjelent hírekkel, e hét csütörtökjén nincs napirenden hivatalos egyeztetés Hosszú Katinka és Wladár Sándor között. A háromszoros olimpiai bajnoknő és a MÚSZ elnöke eddig is többször megtalálták a módját, hogy amennyiben szükséges, közvetlenül kommunikáljanak, és ez így történik a jövőben is – közölte a szövetség.

Ahogy a hétfői elnökségi ülést követő MÚSZ-híradásban is olvasható volt, a MÚSZ hivatalos jelzésig Shane Tusupot tekinti Hosszú Katinka edzőjének – mindezt tükrözi a Kiemelt Edzői Program 2018-as javadalmazási előterjesztése is, amelyet végül Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága hivatott jóváhagyni.

Ugyanakkor fontos tudni, hogy bár a szabályzatban február elseje szerepel évfordulóként – ekkor kell a tárgyévre szóló javaslatokat megtenniük a szakszövetségeknek –, a névsor és a javadalmazás később, azaz a versenyszezon közben is változatható indokolt esetben.

Mindez azért is lényeges, mert 2017-ben Shane Tusup havi nettó egymillió forint javadalmazásban részesült, ám mindez veszélybe kerül, ha magánéleti válságuk miatt a jövőben mégsem ő lesz felesége edzője.

A tájékoztatás szerint a Magyar Úszó Szövetség természetesen ezután mindent megtesz a magyar úszósport jelenlegi legeredményesebb versenyzőjének zavartalan felkészülése érdekében. Ahogy Wladár Sándor fogalmazott: „A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú Katinkának ajánlhatunk elismerésként mindazért, amit az elmúlt években tett a magyar úszósportért.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×