Rosszt hírt közölt a Barcelona Coutinhóról

Infostart
2018. január 8. 16:47
Átment az orvosi vizsgálaton és aláírta szerződését a Barcelona labdarúgó-csapatához a klubrekordért szerződtetett Philippe Coutinho, ám kiderült, a brazil csatár három hétig nem játszhat kisebb sérülés miatt.

Hétfőn mutatták be a sajtónak és a nézőknek a spanyol ligában éllovas Barcelona legújabb sztárját, Philippe Coutinhót. A 120 millió euróért (az összeg 160 millióra is nőhet) igazolt brazil játékos öt és fél évre szóló szerződést írt alá a katalán klubhoz.

A Liverpooltól szerződtetett futballista átment az orvosi vizsgálaton, de kiderült, kisebb combsérülés miatt három hétig nem játszhat. Így február 4-én az Espanyol ellen városi rangadón mutatkozhat be.

„Köszönöm, hogy eljöttetek. Örülök, hogy itt lehetek, egy különleges történelmű klubnál, ahol rengeteg nagy játékos szerepelt már. Köszönöm a szíves fogadtatást. Remélem, hogy hamarosan játszhatok, és meghálálhatom a bizalmat” - mondta Coutinho a Camp Nouban összegyűlt mintegy hatezer szurkolónak, akik előtt néhány trükköt is bemutatott.

Már új mezével pózolt, de azon csak a neve van, szám még nem. Ha Arda Turan távozik a klubtól, akkor vélhetően a 7-est kapja.